Een stralend resultaat en vlekkeloze service

Bij schoonmaakbedrijf Rees werken we samen aan een stralend resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden, vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing en meer.

Interieurverzorging

Een opgeruimde, frisse en schone locatie is een visitekaartje voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat jij, jouw medewerkers en de overige bezoekers zich prettig en welkom voelen in jouw (bedrijfs)pand.

Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen? Laat dat maar aan ons over! Wij zorgen ervoor dat jouw ramen en kozijnen schoon blijven, zodat jij kunt genieten van een vlekkeloos uitzicht.

Vloer- en tapijtreiniging

Voor professioneel vloeronderhoud ben je bij ons aan het juiste adres! Tegelvloeren, betonvloeren, pvc-vloeren en linoleumvloeren, wij komen persoonlijk langs om een passend advies te geven.

Specialistische reiniging

Ook voor het reinigen van onder andere hekwerken, gevels en zonnepanelen kun je bij ons terecht!

Een vertrouwd familiebedrijf sinds 1933

Schoonmaakbedrijf Rees is al sinds 1933 een begrip voor bedrijven en particulieren! We mogen ons daarmee één van de oudste schoonmaakbedrijven noemen.

Bij Rees werken we samen aan een stralend resultaat. Wij zijn meedenkend en collegiaal, want voor ons is een waardevolle relatie minstens zo belangrijk. Daarom zetten wij nét die extra stap voor jou, als opdrachtgever en collega!

“Wij zijn meedenkend en collegiaal, want voor ons is een waardevolle relatie minstens zo belangrijk.”

Wat onze klanten zeggen

Schoonmaakbedrijf Rees is een betrouwbare organisatie die elke schoonmaakklus zorgvuldig uit handen neemt, van glazen wassen tot het reinigen van kantoren.

Sonja Spies
Wikro

Met Schoonmaakbedrijf Rees hebben wij een hele fijne samenwerking. Op onze locaties in Bennekom en Wageningen zijn onze panden altijd keurig schoon! Elke dag is het weer fijn “binnenkomen” en kan je zien dat schoonmaak hun specialiteit is. De communicatie is zeer prettig, zijn er korte lijntjes en zijn ze altijd goed bereikbaar wanneer er vragen zijn. Wij kunnen Schoonmaakbedrijf Rees van harte aanbevelen!

Cora Peters

Jeroen komt al ruim 15 jaar bij ons aan huis voor het wassen van onze ramen, binnen en buiten. Altijd goed gehumeurd en correct. Hij neemt zelf elke zoveel maanden contact op en denkt met ons mee. Een keer per jaar maakt hij al het houtwerk buiten goed schoon, voor het behoud van de lak. Wij zijn dik tevreden!

Familie Van den Elst

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!