Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen

Schone ramen en kozijnen zijn een must bij elk gebouw. Beheerders en gebruikers van gebouwen worden er zich steeds meer van bewust dat gewassen ramen meer aanzien uitstralen. Bovendien zullen de kosten voor het onderhoud van houten- en kunststofkozijnen aanzienlijk verminderen als die regelmatig schoongemaakt worden.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Bij schoonmaakbedrijf Rees werken we met osmosewater. Dit is de meest milieuvriendelijke, veilige en duurzame manier van schoonmaken. Door een proces waarbij water onder hoge druk meervoudig wordt gefilterd (omgekeerde osmose), wordt zeer zuiver water verkregen; dit water maakt schoon zonder gebruik van chemische stoffen en droogt op zonder vlekken achter te laten. Een ander voordeel van osmose-reiniging is dat het langer schoon blijft. Het is zeer geschikt voor (telescoop-) glasbewassing, het reinigen van bijvoorbeeld zonnepanelen, reclameborden en gevels.

Alle diensten

Interieurverzorging

Een opgeruimde, frisse en schone locatie is een visitekaartje voor iedereen.

Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen? Laat dat maar aan ons over!

Vloer- en tapijtreiniging

Voor professioneel vloeronderhoud ben je bij ons aan het juiste adres!

Specialistische reiniging

Ook voor het reinigen van onder andere hekwerken, gevels en zonnepanelen kun je bij ons terecht!

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf Rees?

Familiebedrijf sinds 1933

Schoonmaakbedrijf Rees is al sinds 1933 een begrip voor bedrijven en particulieren waar het gaat om schoonmaakwerkzaamheden.

Een persoonlijke relatie

Voor jou zetten we nét die extra stap. Een goede, persoonlijke relatie vinden wij belangrijk en daarom zijn wij altijd direct bereikbaar. Voor jou maken wij tijd vrij.

Betrouwbaar

Veel trouwe klanten besteden hun schoonmaakwerk al jarenlang aan ons uit omdat ze erop kunnen vertrouwen dat alles netjes wordt verzorgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!