Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen

Schone ramen en kozijnen zijn een must bij elk gebouw. Beheerders en gebruikers van gebouwen worden er zich steeds meer van bewust dat gewassen ramen meer aanzien uitstralen. Bovendien zullen de kosten voor het onderhoud van houten- en kunststofkozijnen aanzienlijk verminderen als die regelmatig schoongemaakt worden.

Duurzaam en milieuvriendelijk

De meest milieuvriendelijke, veilige en duurzame manier van schoonmaken is met osmosewater. Door een proces waarbij water onder hoge druk meervoudig wordt gefilterd (omgekeerde osmose), wordt zeer zuiver water verkregen; dit water maakt schoon zonder gebruik van chemische stoffen en droogt op zonder vlekken achter te laten. Een ander voordeel van osmose-reiniging is dat het langer schoon blijft. Het is zeer geschikt voor (telescoop-) glasbewassing, het reinigen van bijvoorbeeld zonnepanelen, reclameborden en gevels.

Alle diensten

Interieurverzorging

Een opgeruimde, frisse en schone locatie is een visitekaartje voor iedereen.

Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen zijn een must bij elk gebouw.

Vloer- en tapijtreiniging

Voor professioneel vloeronderhoud ben je bij Rees-Renkum aan het juiste adres.

Specialistische reiniging

Reiniging van onder andere hekwerken, gevels en zonnepanelen.

Op zoek naar een glazenwasser?

Waarom Rees-Renkum?

Familiebedrijf sinds 1933

Schoonmaakbedrijf Rees-Renkum is al sinds 1933 een begrip voor bedrijven en particulieren waar het gaat om schoonmaakwerkzaamheden.

Kwaliteit staat voorop

Het feit dat Rees-Renkum één van de oudste schoonmaakbedrijven is zegt wel iets over de werkwijze en service van het schoonmaakbedrijf.

Betrouwbaarheid

Veel trouwe klanten besteden hun schoonmaakwerk al jarenlang uit aan Rees-Renkum omdat ze erop kunnen vertrouwen dat alles netjes wordt verzorgd.