Al sinds 1933 een vertrouwd familiebedrijf

Schoonmaakbedrijf Rees is al sinds 1933 een begrip voor bedrijven en particulieren. We mogen ons daarmee één van de oudste schoonmaakbedrijven noemen en daar zijn we trots op!

Een stralend resultaat en vlekkeloze service

Bij Rees werken we samen aan een stralend resultaat. Wij zijn meedenkend en collegiaal, want voor ons is een waardevolle relatie minstens zo belangrijk. Een gelijkwaardige samenwerking tussen werkgever, werknemer en opdrachtgever. Wij zetten nét die extra stap voor jou, als opdrachtgever en collega!

Professioneel en gediplomeerd

Onze gediplomeerde medewerkers maken middels geavanceerde werkmethoden ondermeer kantoren, instellingen, winkels, vakantiewoningen en andere bedrijfsruimten snel en deskundig schoon. Door te werken met de modernste apparatuur en middelen kan dit met een minimum aan hinder en een maximum aan resultaat.

De richtlijnen van RAS, Arbo, A.I.S.E.-charter en Ecolabel vormen de basis waarop wij onze schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Hierdoor wordt al het werk professioneel, efficiënt en op een milieu verantwoordelijke manier uitgevoerd.

“Ik ga iedere dag met plezier naar het werk én de opdrachtgever.”

Zelf ervaren wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Voor jou is schoonmaken een last, voor ons is het een degelijk gespecialiseerd vak! Daadwerkelijk zien dat er goed werk is verricht, dat vinden wij belangrijk. Vertrouw ons met jouw locatie en wij beloven een schoon eindresultaat!

Werken bij Rees,
lijkt dat je wat?