Over Rees-Renkum

Schoonmaakbedrijf sinds 1933

Schoonmaakbedrijf Rees-Renkum is al sinds 1933 een begrip voor bedrijven en particulieren waar het gaat om schoonmaakwerkzaamheden. Het feit dat Rees-Renkum één van de oudste schoonmaakbedrijven is zegt wel iets over de werkwijze en service van het schoonmaakbedrijf, want zeker in de schoonmaakbranche is het een komen en gaan van nieuwe dienstverlenende bedrijven.

Veel trouwe klanten, besteden hun schoonmaakwerk al jarenlang uit aan Rees-Renkum omdat ze er op kunnen vertrouwen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

De onderneming is uitermate gespecialiseerd in dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden, vloeronderhoud, tapijtreiniging en glasbewassing. Deze diensten worden uitgevoerd binnen een straal van 75 km rond de vestiging in Renkum.

Alex Gerritsen

Directeur

Jeroen Verhoef

Teamleider glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Rees Renkum Bianca Gerritsen

Bianca Gerritsen

HR & Organisatie

Schoonmaakbedrijf Rees Renkum auto

Professioneel en gediplomeerd

Schoonmaakbedrijf Rees-Renkum heeft gediplomeerde medewerkers in dienst, die middels geavanceerde werkmethoden ondermeer kantoren, instellingen, winkels, vakantiewoningen en andere bedrijfsruimten snel en deskundig schoonmaken. Met een minimum aan hinder en een maximum aan resultaat.

Schoonmaakbedrijf Rees-Renkum werkt met de modernste apparatuur en middelen hierdoor kan in een oogwenk zonder al te veel hinder alles perfect worden schoongemaakt.

De richtlijnen van RAS, Arbo, A.I.S.E.-charter en Ecolabel vormen de basis waarop Rees-Renkum haar schoonmaakwerkzaamheden verricht. Hierdoor wordt al het werk professioneel, effectief en efficiënt op een milieu verantwoordelijke manier uitgevoerd. Rees-Renkum biedt haar klanten kleine of grote bedrijven, als ook particulieren ultieme tevredenheid.

Wilt u zelf ervaren wat schoonmaakbedrijf Rees-Renkum voor u of uw bedrijf kan betekenen, vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Want voor u is schoonmaken een last. Voor schoonmaakbedrijf Rees-Renkum is het een degelijk gespecialiseerd vak.

Wat onze klanten zeggen

Betrouwbare organisatie die elke schoonmaakklus zorgvuldig uit handen neemt, van glazen wassen tot het reinigen van kantoren.

Sonja Spies
WIKRO

Jeroen komt al ruim 15 jaar bij ons aan huis voor het wassen van onze ramen, binnen en buiten. Altijd goed gehumeurd en correct. Hij neemt zelf elke zoveel maanden contact op en denkt met ons mee. Een keer per jaar maakt hij al het houtwerk buiten goed schoon, voor het behoud van de lak. Wij zijn dik tevreden!

Familie Van den Elst

Met Schoonmaakbedrijf Rees-Renkum hebben wij een hele fijne samenwerking. Op onze locaties in Bennekom en Wageningen zijn onze panden altijd keurig schoon! Elke dag is het weer fijn “binnenkomen” en kan je zien dat schoonmaak hun specialiteit is. De communicatie is zeer prettig, zijn er korte lijntjes en zijn ze altijd goed bereikbaar wanneer er vragen zijn. Wij kunnen Schoonmaakbedrijf Rees-Renkum van harte aanbevelen!

Cora Peters
Fabulous Workspots

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf?

Waarom Rees-Renkum?

Familiebedrijf sinds 1933

Schoonmaakbedrijf Rees-Renkum is al sinds 1933 een begrip voor bedrijven en particulieren waar het gaat om schoonmaakwerkzaamheden.

Kwaliteit staat voorop

Het feit dat Rees-Renkum één van de oudste schoonmaakbedrijven is zegt wel iets over de werkwijze en service van het schoonmaakbedrijf.

Betrouwbaarheid

Veel trouwe klanten besteden hun schoonmaakwerk al jarenlang uit aan Rees-Renkum omdat ze erop kunnen vertrouwen dat alles netjes wordt verzorgd.