Vloer- en tapijtreiniging

Professioneel vloeronderhoud

Rees-Renkum is gespecialiseerd in professioneel vloeronderhoud. Het schrobben van onder andere tegelvloeren, betonvloeren, pvc-vloeren en linoleumvloeren wordt uitgevoerd door specialisten met professionele machines. Ook het conserveren van linoleumvloeren behoort tot de mogelijkheden. Na een inspectie van de vloer en de soort vervuiling wordt een passend advies gegeven over de gewenste behandeling. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

Tapijt, meubels en vloerkleden

Rees-Renkum is tevens gespecialiseerd is het reinigen van tapijt, meubelstoffen en vloerkleden. Met een juiste reiniging verlengt u de levensduur, heeft het weer een representatieve uitstraling en is het uiteindelijk veel hygiënischer doordat al het stof en vuil wordt verwijderd.

Alle diensten

Interieurverzorging

Een opgeruimde, frisse en schone locatie is een visitekaartje voor iedereen.

Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen zijn een must bij elk gebouw.

Vloer- en tapijtreiniging

Voor professioneel vloeronderhoud ben je bij Rees-Renkum aan het juiste adres.

Specialistische reiniging

Reiniging van onder andere hekwerken, gevels en zonnepanelen.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf?

Waarom Rees-Renkum?

Familiebedrijf sinds 1933

Schoonmaakbedrijf Rees-Renkum is al sinds 1933 een begrip voor bedrijven en particulieren waar het gaat om schoonmaakwerkzaamheden.

Kwaliteit staat voorop

Het feit dat Rees-Renkum één van de oudste schoonmaakbedrijven is zegt wel iets over de werkwijze en service van het schoonmaakbedrijf.

Betrouwbaarheid

Veel trouwe klanten besteden hun schoonmaakwerk al jarenlang uit aan Rees-Renkum omdat ze erop kunnen vertrouwen dat alles netjes wordt verzorgd.