Vloer- en tapijtreiniging

Professioneel vloeronderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in professioneel vloeronderhoud. Het schrobben van onder andere tegelvloeren, betonvloeren, pvc-vloeren en linoleumvloeren wordt uitgevoerd door specialisten met professionele machines. Ook het conserveren van linoleumvloeren behoort tot de mogelijkheden. Na een inspectie van de vloer en de soort vervuiling wordt een passend advies gegeven over de gewenste behandeling. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Tapijt, meubels en vloerkleden

Wij van Rees zijn tevens gespecialiseerd in het reinigen van tapijt, meubelstoffen en vloerkleden. Met een juiste reiniging verleng je de levensduur, heeft het weer een representatieve uitstraling en is het uiteindelijk veel hygiënischer doordat al het stof en vuil wordt verwijderd.

 

Alle diensten

Interieurverzorging

Een opgeruimde, frisse en schone locatie is een visitekaartje voor iedereen.

Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen? Laat dat maar aan ons over!

Vloer- en tapijtreiniging

Voor professioneel vloeronderhoud ben je bij ons aan het juiste adres!

Specialistische reiniging

Ook voor het reinigen van onder andere hekwerken, gevels en zonnepanelen kun je bij ons terecht!

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf Rees?

Familiebedrijf sinds 1933

Schoonmaakbedrijf Rees is al sinds 1933 een begrip voor bedrijven en particulieren waar het gaat om schoonmaakwerkzaamheden.

Een persoonlijke relatie

Voor jou zetten we nét die extra stap. Een goede, persoonlijke relatie vinden wij belangrijk en daarom zijn wij altijd direct bereikbaar. Voor jou maken wij tijd vrij.

Betrouwbaar

Veel trouwe klanten besteden hun schoonmaakwerk al jarenlang aan ons uit omdat ze erop kunnen vertrouwen dat alles netjes wordt verzorgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!