Interieurverzorging

Een schone locatie

Een opgeruimde, frisse en schone locatie is een visitekaartje voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat jij, jouw medewerkers en de overige bezoekers zich prettig en welkom voelen in jouw (bedrijfs)pand. Doordat de werkprogramma’s, frequenties en werktijden volledig worden afgestemd op de behoeften van onze opdrachtgever wordt er altijd maatwerk geleverd die zorgt voor het optimale resultaat.

Wie kan bij ons terecht?

Onze werklocaties bestaan uit kantoren, gezondheids- en onderwijsinstellingen, algemene ruimtes, winkels, musea, theater, verenigingsgebouwen, particuliere- en vrijstaande vakantiewoningen.

Alle diensten

Interieurverzorging

Een opgeruimde, frisse en schone locatie is een visitekaartje voor iedereen.

Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen? Laat dat maar aan ons over!

Vloer- en tapijtreiniging

Voor professioneel vloeronderhoud ben je bij ons aan het juiste adres!

Specialistische reiniging

Ook voor het reinigen van onder andere hekwerken, gevels en zonnepanelen kun je bij ons terecht!

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf Rees?

Familiebedrijf sinds 1933

Schoonmaakbedrijf Rees is al sinds 1933 een begrip voor bedrijven en particulieren waar het gaat om schoonmaakwerkzaamheden.

Een persoonlijke relatie

Voor jou zetten we nét die extra stap. Een goede, persoonlijke relatie vinden wij belangrijk en daarom zijn wij altijd direct bereikbaar. Voor jou maken wij tijd vrij.

Betrouwbaar

Veel trouwe klanten besteden hun schoonmaakwerk al jarenlang aan ons uit omdat ze erop kunnen vertrouwen dat alles netjes wordt verzorgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder!