Glazenwasser

Vacature

Glazenwasser

Fulltime
Divers

Ben jij zoek naar een baan als glazenwasser of wil je glazenwasser worden? Wil je graag na de inwerkperiode zelfstandig aan de slag, maar wel binnen een klein, gezellig, hecht en professioneel team? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

Je gaat bij zowel particulieren als bedrijven langs om hun ramen blinkend schoon te maken. Om jouw werk uit te voeren krijg je vervoer van de zaak mee, met de nieuwste materialen om jouw werk zo makkelijk mogelijk te maken. We starten de dag om 8.00 uur en afhankelijk van de drukte van de dag ben je tussen 15.30 en 17.00 uur klaar.

Mocht je nog geen ervaring hebben, dan ga je eerst met een ervaren glazenwasser op pad om alle fijne kneepjes van het vak te leren.

Je krijgt betaald volgens de CAO Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf. Het salaris hangt af van leeftijd en ervaring.

Voor deze vacature is ervaring niet vereist; je motivatie is belangrijker. Daarnaast ben je sociaal en representatief tegenover je klanten. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist, omdat je met klanten in contact komt. Ook een rijbewijs B is vereist, omdat je met vervoer van de zaak op pad gaat. Maar het belangrijkste is dat je geen hoogte- of laddervrees hebt 😉

Zie jij jezelf onderdeel uitmaken van ons team glazenwassers en kun jij de verantwoordelijkheden aan? Solliciteer dan direct op deze vacature! Vervolgens zal Bianca via de mail z.s.m. contact met je opnemen. Wil je eerst meer informatie, dan kun je ons bereiken via 0317 314695.

Reageren op deze vacature

Kom jij ons team versterken? Solliciteer direct via onderstaand formulier. Stuur je liever een brief of bel je liever? Dat mag natuurlijk ook!


Let op! Als wij opmerken dat je uitsluitend solliciteert voor behoud van uitkering, zullen wij dit rapporteren bij de uitkeringsinstantie. We vragen je dus om alleen te solliciteren als je oprecht geïnteresseerd bent in de baan.

Samenwerken in
een gezellig team?